ОТ МЕДИИТЕЛюбен Дилов-син за Василев: Гаси пожар с бензин

Любен Дилов-син за Василев: Гаси пожар с бензин

Любен Дилов-син за Василев: Гаси пожар с бензин

Изказването на министър Асен Василев беше изключително неуместно. Първо не отговаряше на действителността, второ не беше отговор по същество на упреците към управляващите в момента и че най-вече не представят бюджетна рамка за следващите три години””, коментира той

“Ако бях тактически хитрец, щях да кажа, че нямаме интерес кабинетът да падне, а да си изсърба кашите, които е надробил докрай. С всяка седмица те стават все по-видими. Народът ги усеща все повече по джоба си. Дори и за ПП е по-добре този кабинет да падне, да имат възможност в рамките на конституционната процедура да преосмислят поведението си”, заяви пред БТВ депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син.

“Изказването на министър Асен Василев беше изключително неуместно. Първо не отговаряше на действителността, второ не беше отговор по същество на упреците към управляващите в момента и че най-вече не представят бюджетна рамка за следващите три години””, коментира той.

“Отделна тема е дали тези мерки, които се предлагат в този бюджет, не са гасене на пожар с бензин. Да насърчаваш потреблението в условията на инфлация е точно това”, каза той.

 

източник

И ОЩЕ