ОТ МЕДИИТЕЛюбен Дилов-син: КПД-то на новите управляващи е ниско

Любен Дилов-син: КПД-то на новите управляващи е ниско

„За големите инфраструктурни проекти очакваме да чуем какви са големите инфраструктурни намерения на правителството. Не мога да се ориентирам кое ще е по-важно- мостовете над Дунав, тунела под Шипка или македонците в космоса, като кажат-това са ни приоритетите и ние ще започнем да се борим за нашите законопроекти“, заяви Любен Дилов-син – депутат от ГЕРБ-СДС преди срещата с областния управител Стойко Танков.

Днес той събира бургаските депутати, за да им представи важните проекти, които трябва да получат държавна подкрепа и финансиране. От своя страна депутатите ще изложат своите приоритети.

В неофициален разговор с министъра на регионалното развитие стана ясно, че не е приоритет четирилентовия път до Царево, а АМ “Черно море“, заяви още Дилов-син.

„Ние нямаме официално казано нещо, а имаме коалиционно споразумение между управляващите партии, което когато им е изгодно го вадят и казват – това е програма, когато не им е изгодно го вадят и казват – това не е програма“, допълни Дилов.

КПД-то на новите управляващи е очевидно ниско, отдаваме го на факта, че са млади и неопитни, съгласяваме се, че има идеологически сблъсък и за някои изборите не се свършили и въпреки всичките оправдания полезността е твърде ниска, жалко, коментира още народният представител от ГЕРБ-СДС.

ИЗТОЧНИК  www.faragency.bg

И ОЩЕ